Hastanedeki yemek artıkları sokak hayvanlarına mama olacak.
02 Mayıs 2023

• IMG_20210922_110920_914[1].jpg
  • WhatsApp Image 2023-04-28 at 11.01.50.jpeg
  • kisin-sokak-hayvanlarina-nasil-yardim-edilir.jpg

Protokol kapsamında hastanedeki yemek artıkları her gün itinayla ayrıştırılıp sokak hayvanlarına mama olacak.

2021 de Hastanemiz hizmet alımı yemek firması ile Aydın Hayvan Hakları Eğitim Hareketi Derneği arasında yapılan yemek atıklarının değerlendirilmesi işbirliği protokolünü 2023 yılı olarak güncelledik.
Sokak hayvanları her mevsim yaşam için mücadele veriyor,hayatlarını devam ettirmek için bin bir badire atlatıyorlar.
Hastane olarak onların doğada kendi başlarının çaresine bakmalarını beklemek yerine , doğaya karşı üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek,onların hayatını bir nebze olsa kolaylaştırmak için yemekhanemizde yemek artıkları artık her gün itinayla ayrıştırılıp sokak hayvanlarına mama olup,can dostlarımızın doğada  bir nebze de olsa beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.