6.TUR EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ.
16 Aralık 2022

• _DSC9855.JPG
  • _DSC9804.JPG
  • _DSC9852.JPG
  • _DSC9803.JPG
  • _DSC9849.JPG
  • _DSC9808.JPG
  • _DSC9848.JPG
  • _DSC9809.JPG
  • _DSC9842.JPG
  • _DSC9812.JPG
  • _DSC9815.JPG
  • _DSC9813.JPG
  • _DSC9817.JPG
  • _DSC9799.JPG
  • _DSC9820.JPG
  • _DSC9822.JPG

ATATÜRK DEVLET HASTANESİ 6.TUR EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ.
“Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” nın 6. tur kapanış töreni; İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkan ve Yardımcıları, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, İdari Mali Hizmetler Müdürü ve Müdür Yardımcıları’ nın katılımları ile İl Sağlık Müdürlüğü Binası’nda gerçekleştirildi. Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Sayın Dr. Selman Özmen kapanış konuşmalarında; emeği geçen ve katkılarını esirgemeyen tüm eğitmenlere teşekkürlerini sunarak, kursiyerleri tebrik etti. Kapanış konuşmasını takiben, sertifika eğitim programı klinik uygulamalarında ve çoktan seçmeli sınavında başarılı olup sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimize sertifikaları takdim edildi. Ayrıca katılım sağlayan tüm eğitmenlerimize teşekkür belgeleri takdim edilerek, tören sonunda kokteyl alanına geçildi.
Hastanemizin 6.sını düzenlemiş olduğu “Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” aracılığıyla toplam 65 kursiyere sertifikaları teslim edilmiş oldu. Kursiyerlerimizi tebrik eder, bundan sonraki mesleki yaşamlarında başarılar dileriz.