Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Coşkuyla Kutlandı.
17 Mart 2022

• DSC_5121.JPG
  • DSC_5124.JPG
  • DSC_5127.JPG
  • DSC_5128.JPG
  • DSC_5131.JPG
  • DSC_5132.JPG
  • DSC_5133.JPG

Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Coşkuyla Kutlandı.
Hastanemiz Acil Servis önünde pasta kesimi ve ikramı gerçekleştirdik. Etkinliğimize
İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Mustafa Ekici ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Leman Özlem Özaslantaş'ta katıldı.
İnsanlığın var oluşuyla zorunlu ihtiyaç haline gelen sağlık ve sağlık hizmeti veren bütün personellerimizin değerini bir kez daha göz önüne sermemiz gereken günlerden birindeyiz.
Emeğin, sabrın, gücün, fedakârlığın ve sevginin aynı zamanda riskin de çok fazla olduğu bu meslekte bütün çalışma arkadaşlarımıza kolaylık ve başarılar diliyorum. Yalnız 14 Mart değil ömrümüzün her anında değerini hiçbir zaman kaybetmeyecek bir mesleğe sahip olduğumuz için bütün çalışma arkadaşlarımız adına gurur duyuyoruz.
Tüm övgüleri hak ettiğini düşündüğümüz bu mesleği icra eden bütün sağlık çalışanlarının tıp bayramını gönülden kutluyoruz.