Hastanemizde "sosyal mesafeli görüntülü konuşma, hasta ziyareti" uygulaması başlatıldı.
21 Mayıs 2021

• DSC_1097.JPG
  • DSC_1099.JPG
  • DSC_7471.JPG
  • DSC_7569.JPG
  • DSC_7574.JPG
  • DSC_7575.JPG
  • DSC_7576.JPG
  • DSC_7578.JPG
  • DSC_7579.JPG

Hastanemizde pandemi sürecinde özellikle yoğun bakımlarda yatmakta olan hastaların, hastane çalışanlarımızın ve hasta yakınlarının güvenliğinin saglanması,salgın riskinin önüne geçilmesi amacıyla "sosyal mesafeli görüntülü konuşma, hasta ziyareti" uygulaması başlatıldı.
Hastanemizde yatmakta olan özellikle yoğun bakımlarda yatmakta olan hasta yakınları,hastalarının durumları hakkında bilgi almak hastalarını görmek istediklerini talep ediyorlar.Hasta ve hasta yakınlarımızın taleplerini salgın riskini göz önünde bulundurarak görüntülü görüşme hasta ziyareti uygulaması başlattık.
Hastanemizde tarafından başlatılan bu uygulama duygusal anların yanısıra gülümseten anlar da yaşanmaktadır.
Hasta ve hasta yakınlarımız bu uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirmektedirler.