​#Erken Teşhis Hayat Kurtarır 1-7 Nisan Kanser Haftası

• 8
  • 9
  • 10

#Erken Teşhis Hayat Kurtarır 1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında hastanemiz poliklinik girişinde açılan stantta tüm vatandaşlarımıza kanser ilişkili faktörler, kanserden korunma yolları ve kanser taramalarına ilişkin bilgilendirmeler yapılarak; konuya yönelik hatırlatıcılar ve broşürler dağıtıldı. Hastane Yöneticilerimizin katıldığı stantta “Erken Teşhis Hayat Kurtarır” teması vurgulandı. Ayrıca çalışma alanlarında ziyaret ettiğimiz çalışanlarımıza kanser tarama programlarını içeren kitap ayıraçları, ıslak mendil, kokart ve broşürler ile taramalar hatırlatıldı. Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezleri (KETEM), Sağlıklı Hayat Merkezleri (SHM), Aile Sağlığı Merkezleri (ASM) birimlerinde gerekli bilgilendirmelerin yapıldığını ve ücretsiz tarama hizmetlerinin verildiğini hatırlatır, sağlıklı günler dileriz..