sağlıklı ve aktif yaşlanma ve yaşlı sağlığının korunması
16 Nisan 2024

• 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16
  • 15
  • 14
  • 13

18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında hastanemiz poliklinik girişinde açılan stantta, sağlıklı ve aktif yaşlanma ve yaşlı sağlığının korunmasına yönelik yaşam tarzı önerilerinde bulunuldu. Diyetisyen, fizyoterapist ve eğitim hemşireleri eşliğinde açılan stantta; hastanemize başvuran vatandaşlarımız ve hastane çalışanlarımızın kan basıncı, nabız, saturasyon ve kan şekeri ölçümleri yapılarak, genel sağlık durumuna uygun beslenme, düzenli egzersiz, tütünsüz yaşam, düzenli hekim kontrolü, ilaçların ve özellikle antibiyotiklerin doğru kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı. Hastane yöneticilerimizin katılımlarıyla yaşlılarımızın bu özel günleri kutlanarak, sağlıklı bir ömür temennilerinde bulunuldu.