Güncelleme Tarihi: 18/02/2020

İlimizde oluşan son fırtınadan sonra, ana poliklinik binamız önünde bulunan çam ağacında devrilme tehlikesi oluşmuş ve o anda güvenlik giriş ve çıkışları kapatmıştır. Bu olayın sonunda konunun değerlendirilmesi amacıyla Aydın Orman İşletme Müdürlüğü'ne yazı yazılmış ve konu iletilmiştir. Müracaat sonucunda incelemelerde bulunan yetkililer ağacın devrilme riski oluşturduğunu ifade edip kesilmesine karar vermişlerdir. Sağlık hizmeti almak için müracaat eden hasta, hasta yakınları ile çalışanlarımızın hizmet verdiği kurumumuzda can ve mal güvenliğini sağlamak adına Orman İşletme Müdürlüğü'nün E.1224253 sayılı yazısına binaen ağacın kesimi yapılacaktır.

AĞAÇççç.jpg