Hastanın Lareks’ine (Gırtlak) yapışan sülük Uzm. Dr. Kürşat BENSOY tarafından çıkarıldı

Güncelleme Tarihi: 18/02/2020

Aydında hayvancılık ile geçimini sağlayan Mustafa Doğru hayvanlarını sulattığı göletteki suyu bidonlara boşaltmak amacıyla, ağzı ile hortumu çekerek su getirmeye çalışırken sülük boğazına yapışmıştır. Durumdan haberi olmayan Mustafa Doğru bir süre sonra ses kısıklığı ve ağzından kan gelmesi şikayetleriyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Polikliniğine başvurmuştur. Uzm. Dr. Kürşat BENSOY yaptığı muayenede sülüğü görmüş ve hastayı 25.07.2018 tarihinde acil ameliyata almıştır. Genel anestezi altında Larinkoskopi yapılarak hastanın Lareks’ine  (gırtlak) yapışan sülük canlı olarak almıştır. Ameliyattan sonra gözetim altına alınan hastamız şifa ile taburcu olmuştur.

• DSC_0660.JPG
  • DSC_0674.JPG